Presidentvalget er bare et sirkus for folket

Hva ble den viktigste saken i denne kampanjen? Økonomi og penger og hverken McCain/Palin, Obama/Biden eller Hillary har den minste peiling på hva problemet i markedet idag blir forårsaket av eller hvordan det skal løse.

Media’s mest fortidde hemmelighet i denne kampanjen er nemlig Ron Paul. Denne mannen har utdebatert alle uansett om det er utenrikspolitikk eller økonomi. McCain har gang på gang vist han ikke har den minste forståelse av økonomi og har regelrett dritti på draget på nasjonal tv mange ganger. Obama snakker pent, men hvordan han skal klare å gjennomføre det han sier og om han faktisk vil gjøre det gjenstår å se. Jeg holder en knapp på Obama, men det er og en mulighet for at Bush faktisk bare avlyser valget på bakgrunn av national emergency. Er det noen som har skjønt hvilke lover denne mannen har innført? Det ligger en link til høyre, NSPD 51, det underbygger hva jeg her skriver selv om det høres sjokkerende ut. For de som ikke orker lese 50 sider med lovtekst kan jeg gjøre det enda litt lettere. Et sammendrag finner du her, det er visuelt og ikke vanskelig å forstå.. Dobbeltsjekk gjerne med PDF filen etterpå hvis du fortsatt ikke er overbevist.

Men Ron Paul, dere finner noen linker til høyre, jeg anbefaler dere å se dem! Jeg kjøpte nemlig denne mynten fordi den har en historie, en svært viktig historie dere trenger å forstå.

Og hvis Bush nå faktisk skulle finne på dette evt Israel roter med Iran og USA «hjelper» Israel… Hamstre mat og bensin for risikoen er reell. Jeg håper det ikke skjer, men det blir spennende å se og hvis dere nå kommer fra artikkelen til DB som handler om McCain er for rynkete til HD debatt eller ikke, da forstår dere hvorfor jeg kaller det et sirkus. Eller får du lyst til å kjøpe deg ny HD tv?

«The war against terror is a war against your freedom»  –Aaron Russo

«Those who sacrifice essential liberty to buy some temporary safety deserve neither liberty nor safety» -Thomas Jefferson

DB, DB, VG, DB, DB, VG, VG, DB.

Reklamer

~ av Sigurd Mellqvist den 15/10/2008.

4 kommentar to “Presidentvalget er bare et sirkus for folket”

  1. Bra side! Imformativ og enkel. Denne bør spres for alle vinder, opplyse folk som tror de vet hvordan verden er. Jeg skal gjøre mitt:)

    Wake up!

  2. Takkåtakk. Driver å jobber med statiske forsiden, men legger den ikke ut før den er perfekt. Da kanskje man får gjort noe.. 🙂 Kommer iløpet av dagen håper jeg sammen med noen andre oppdateringer.

    Ha en fin dag.

  3. Kul blogg, her er en filmlink, du har sikkert sett dette, men hvis ikke er det worthwhile.

  4. Fra et kristent ståsted så kan vi jo på et vis si at vi befinner oss i de siste tider. Det som ofte glemmes er at Bush ikke oppfyller kravene til den siste diktator (før Jesu komme). Den siste diktator skal være karismatisk og forføre folket, noe knapt Bush er. Obama derimot er en annen sak…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: