Siv Jensen, vår neste Bilderberg inspirerte Statsminister?

Det er kanskje ikke så mange av dere som har hørt om Bilderberg group..? Det er heller ikke meningen og de ønsker minst mulig publisitet. Bilderberg Group er en årlig samling av verdens absolutt mektigste innen politikk, bank/finans, presse og industri som møtes årlig. Det er ca 120-130 hvert år, invite-only og det er alltid svært strengt bevoktet.. Det ble startet av Prince Bernhard of Lippe-Biesterfeld, en kjent medlem av Reiter SS og Paul Van Zeeland. Første møte var fra 29 mai til 31 mai 1954 i Nederland. Nærmere bestemt Hotel de Bilderberg der også navnet kom fra. Et kjent utspring fra Bilderberg sine møter er opprettelsen av en Europeisk Union (EU)

Det er sikkert noen av dere som har konspirasjonsantennene langt ute nå, forståelig. La oss først definere en konspirasjon; «En gruppe bestående av 2 eller flere som planlegger og utfører en kriminell handling» For de nysjerrige som fortsetter å søke videre etter denne artikkelen vil finne mye rart. Husk, konspirasjonen er ikke hvorvidt Bilderberg eksisterer eller ikke, men hva det er de faktisk holder på med. Som en liten digresjon kan jo nevnes at CFR (Council on Foreign Relations) og Trilateral Commission også minner svært mye om Bilderberg. På 90 tallet ble de som nevnte av CFR i det heletatt eksisterte uthengt og latterliggjort. I ettertid viste det seg av de har eksistert siden 1921 og en av lederne i lengre tid var Dick Cheney. De mest prominente og mest fremtredende på disse møtene og som alltid dukker opp er Henry Kissinger, David Rockefeller og George Soros. Alle steinrik, sterker tilhengere av Globalisering og etableringen av en Ny Verdensorden (New World Order) En verdensregjering om du vil, UN, WHO, WTO, IMF og World Bank er bare noen av deres puslespillbrikker. Dette høres jo helt vilt ut tenker du sikkert og det er det. Det er også den heteste poteten i Washington D.C. for tiden, der Ron Paul med sin bill «Audit the FED» leder an og folket støtter helhjertet opp rundt ham. Eliten kan bli tvunget til å avsløre eierskapet til FED og da vil deres makt fort forsvinne.

Her kan du se en kongresshøring, FED har lånt bort (utvidet kreditt) i størrelsesorden 9 TRILLIONER dollar uten å spørre de folkevalgte. Hun kan ikke engang svare for hvor pengene er…

Men nå skal jeg ikke drifte for langt unna temaet. Det var Bilderberg og Siv Jensen som skulle belyses. Her er svaret fra en av Siv Jensen sine rådgivere:

Siv Jensen ble invitert til et av Bilderberggruppens årlige møter i Ottawa i Juni 2006. Bilderberggruppen er en uoffisiell konferanse som samler personer fra politikk, nærings- og samfunnsliv for å diskutere aktuelle saker. Hver eneste dag i året gjennom deltar hun på ulike møter, seminarer og konferanser sammen med mennesker som har makt. Konferansen i Canada skiller seg dermed ikke fra hva hun driver med til daglig.

Mvh Tone Liljeroth, Rådgiver.

Jeg var aldri særlig glad i diktanalyse i Norsktimene, men la oss prøve å se på dette svaret. Hun ble altså  invitert og møtte til denne «konferansen» som samler mektige mennesker for å diskutere saker. Hvilke saker hadde leder for et av Norges største partier der å gjøre? En folkevalgt demokratisk leder i Norge drar på hemmelige møter for å møte verdens elite og vi er ikke berettighet til å vite nøyaktig hva hun foretar seg?

Ok, ingenting nytt da, siden Jens Stoltenberg fulgte i Thorvald Stoltenberg sine fotspor. TS var forresten der 2 ganger.. Men videre, rådgiveren vil ha meg til å tro at dette skiller seg overhodet ikke ut fra det øvrige hun driver med året rundt. Men pressen har aldri vært tillatt adgang på noe Bilderberg møte. Vår kringkastingssjef, Bernander har også vært der sammen med Svein Gjedrem. Erik Myklebust er fast gjest der og jeg kunne nevnt mange fler, men noen enkle søk av leseren burde belyse medlemslista fra Norge.

Så er det skrevet noe i norsk media? Har du noengang lest om Bilderberg group i avisen? Sannsynligvis ikke og finner du ikke det pussig? Verdens elite møtes for å diskutere og ikke et kvekk om det noenplass? Men det finnes jo unntak, vet ikke om dette var en redaksjonell glipp, men DN hadde faktisk 6 sider om det i 2003 når Gjedrem var der. Året etter solgte han gullet vårt.. Finnes det en kobling her, det får vi aldri vite. Håper de som har kommet så langt tar seg tid til å klikke på de 2 linkene under. DN er i PDF format, den andre er svært viktig for å skjønne finanskrisa..

DN Magasinet 2003 og Jeg vil eie verden pluss 5%

DB,

Reklamer

~ av Sigurd Mellqvist den 10/08/2009.

2 kommentar to “Siv Jensen, vår neste Bilderberg inspirerte Statsminister?”

 1. Godt å se at du er åpen, For mange mennesker er stengt inni en verden, men de er deres valg, Fri vilje..
  Det er ikke lov å tenke andre tanker enn det media sier i Norge og resten av verden, Da blir det konspirasjon og du er enn tulling, 12 år, osv.
  Folk flest får den verden de ber om, Jeg synes synd på våre barn.
  Det er en mektig elite som styrer, De er meget smarte og har planlagt dette lenge, De kontrollerer det meste.
  Synd at mange er hjernevasket og går med skylapper.
  Mange våkner opp nå og søker svarene, Håper det finner informasjonen på nettet før det er for sent, Media kommer alldri til å si hva som forgår.

  Livet er et valg, men ikke døm de som tenker og er åpne for hva som skjer.

  Mvh

 2. sykt at nesten ingen bryr seg…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: