Ron Paul, redningspakken vi gikk glipp av?

Var det noen som hørte om denne mannen i Norsk media under presidentkampanjen 2008 mellom kjendissladder, krisemaksimering, en gryende finanskrise, fotball, mote og litt mer kjendissladder?

Sannsynligvis en svært liten del som plukket opp navnet og enda færre hva han står for, men det er derimot ikke for sent å lære.

Noen tror han er en liberal tulling eller venstreekstremist, men han har stått fast ved den amerikanske grunnloven og har gjort det hele sitt liv. Det er mer enn hva man kan si om resten av politikereliten i USA idag. De fleste mæler sin egen kake og bryr seg lite om folk flest akkurat som blårussen i vårt eget land, men er det en forandring i emning? Et gryende opprør mot gamle normer, regler og utdatert kunnskap vi skulle forkastet eller lagt på hylla for lenge siden?  

Han ble ignorert av media som drev sin propagandakampanje mot hans kanditatur, han ble oversett, ignorert, uthengt og latterliggjort, men fortsetter uanfektet videre. Jeg vil påstå dette er fullstendig mot normalt og tilhengerskaren hans vokser fortsatt når vi skriver 26 aug 2009. Han fronter nå Campaign for liberty og står bak et lovforslag, Audit the fed som har fått en sjelden stor støtte i kongressen. 282 kongressmedlemmer (av 565) fra både demokratisk og republikansk side samt 23 senatorer (av 100) står nå bak og listen vokser stadig.

Er fristet til å sitere Ghandi: «First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win» -Mahatma Ghandi

En ekstraordinær kongressmann i en turbulent tid. Han har stått fast ved sine prinsipper og preket sin overbevisning fra hjertet. Under de få debattene han fikk delta på ble konkurrentene bokstavelig talt målløs. Det er ikke mulig, ikke engang for en politiker å diskutere mot sunn fornuft og lett forståelig logikk uten å fremstå som en komplett idiot.

Jeg synes det er tragisk at Ron Paul skal gå inn i historiens glemmebok, han preker verdier og moral fra en tid alle burde huske og verdsette, en tid da ærlighet og integritet var høyt aktet. Vi må ikke glemme historien, da er vi dømt til å gjenta den med alle lidelser, blod og tårer det medfører.

Under har jeg lagt ut de 6 absolutt beste, mest fengende og engasjerende filmene jeg har funnet omkring denne mannen. Kanskje jeg romantiserer litt, men dette er virkelig en mann jeg ønsker andre skal oppleve og som jeg håper dere anbefaler videre…

En annen mann som dere vil se dukker opp i disse filmene er Peter Schiff som var økonomisk rådgiver for Ron Paul under presidentkampanjen. Begge ropte varsku lenge før finanskrisen var et faktum og begge er tilhengere av Austrian School of Economics. Kanskje vi skal slutte å høre på «ekspertene» som ingenting sa før det skjedde og istedet høre på de som forsto hva som var iferd med å skje?

Valget er ditt…

Predictions in text

Denne er et MUST!

Feil
Denne videoen finnes ikke

«The one aim of these financiers is world control by the creation of inextinguishable debts» -Henry Ford

«Here liers America, the greatest nation that might have been had it not been for the Edomite bankers who first stole their money, used their stolen money to buy their politicans and press and lastly deprived them of their constitutional freedom by the most evil device yet created.. The federal reserve banking system» -G. D. McDaniel

Bare for å slenge den inn, jeg var så heldig å få tak i denne mynten til 1200$. På Ebay nå vil den sikkert koste 4-5000$, i wonder why… Ron Paul is THA MAN!

Ron Paul Gold

Reklamer

~ av Sigurd Mellqvist den 26/08/2009.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: