About

Folk lurer på hvorfor jeg driver med dette. Hvilken interesse kan jeg ha av å prøve å forstå samfunnet, økonomien, energispørsmål, presidentkampanjen i USA og alt det andre som følger med, tror du virkelig du kan forandre noe?

Ja, det tror jeg! Målet med siden er å få folk til å involvere seg, ta et standpunkt, være åpen for ny informasjon selv om det truer deres identitet og tro. Vær åpen for en real informasjonsoppdatering hvis du først begynner å lese på denne bloggen for informasjonen jeg legger til her kan potensielt gjøre deg lettere deprimert.

Det finnes ingen lette svar og problemet kan heller ikke forklarer og tilpasses 2 sider i VG eller DB. Dette er endel av din bevisthet, hvilken verden du vil leve i og hva du vil etterlate til kommende generasjoner. En søppeldynge eller et bærekraftig samfunn?

For faktum er at samfunnet vårt er ikke bærekraftig og vil ikke vare evig. Vi lever på fossilt brensel som ble skapt for 200 millioner år siden og vi pumper det opp og forbruker det i et alarmerende tempo. Det er på høy tid noen sier; «STOPP!! Tenk deg nå om 2 ganger før du hopper i det med begge beina»

Energi og mangel på sådan er et av problemene vi vil møte i nær fremtid, økonomisk kollaps er et annet. Folk flest tror disse «redningspakkene» skal redde økonomien, men spør seg ikke hvor pengene kommer fra, hvem som får eller hvordan det skal bidra til å stoppe den snøballen som har begynt å rulle.

Har den oppvakte nordmann kanskje sett at det er ikke de bedriftene som skaper verdier som sliter, men bankene som skaper papirpengene som representerer verdiene, finansinstitusjonene som forvalter dem og staten som krever de inn i form av skatt. Hvordan kan dette skje? Hva er det staten i Norge med sine 350 milliarder NOK faktisk kjøper? De driver med prismanipulering og redningspakken er med på å holde boligprisene kunstig høyt når markedet sier de skal ned. For ikke å snakke om inflasjonen som vil komme, 1.5% hadde vi i inflasjon bare i september mnd, en lavere rente vil bidra til å øke inflasjonen på sikt. Kombiner det med en lavkonjuktur i økonomien, økt arbeidsledighet, fallende boligpriser og dyrere levekostnader så har du en oppskrift på økonomisk ragrarokk.

Det er på tide å VÅKNE folkens…

Og det er på tide å skjønne at politikerne IKKE er endel av løsning. De vil gjøre ting verre og Jens Stoltenberg sin Keynes politikk vil føre til en katastrofe.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: